Dance

Wellness

Latinos alkeet  

Alkeissa opetellaan latinalaistanssien perusaskeleita ja nautitaan lattarimusiikin sykkeestä. Aiempaa kokemusta latinalaistansseista ei tarvita, kaikki askeleet ja kuviot opetellaan yksityiskohtaisesti tunnilla. Tärkeintä on liikunnan ilo ja hien virtaaminen.

Latinos Koreografia

Latinos Koreografia -tunnilla tunnin ohjaaja räätälöi opetuksen ja koreografiat ryhmän mukaan. Tunnille voi siis tulla, vaikka aiempaa kokemusta ei olisi. Yhtä hyvin tunti sopii myös jo aiemmin lajia harrastaneelle. Kauden aikana opetellaan usean eri tanssin koreografiat, mm. sambaa, cha chaa, jivea, merenguea ja monia muita tansseja. Tule rohkeasti mukaan, tunti sopii kaikille.

Latinos jatkotaso/edistyneet/taso IV

Jatko- ja edistyneet -tunneilla opetellaan jo vaativampia koreografioita. Tunnit sopivat jo aiemmin tanssineille.

Latinos Seniorit

Latinos senioritunnit on tarkoitettu 60 -vuotiaille ja siitä ylöspäin. Tunnilla tutustutaan latinalasitanssin maailmaan helpoin askelin, unohtamatta tunnin aloittavaa tärkeää lämmittelyä ja loppujäähdyttelyä. Tunneilla tehdään myös monipuolisia lihaskunto- sekä tasapainoa kehittäviä harjoitteita. Kaikki askeleet ja harjoitteet tehdään letkeän lattarimusiikin tahtiin. Tunti sopii kaikille, aiempaa tanssitaustaa ei tarvita.

Latinos Sport 

Latinos Sport -tunti perustuu helppoihin latinalaistanssien askeleihin. Sport -tunneilla ei opetella koreografioita, vaan ideana on tanssia koko ajan suoraan musiikkiin mallintamalla ohjaajan tekemiä liikkeitä. Tärkeintä ko. tunnilla on tehokkuus ja hien virtaaminen. Tanssin lisäksi tunnit voivat ohjaajasta riippuen sisältää tehokkaita lihaskuntoharjoituksia. Aiempaa kokemusta/taustaa ei tarvita, tunti sopii kaikille.

LatinosMix

LATINOSMIX on huippu-treeni niille, jotka eivät halua treenatessaan päntätä askelkuvioita, vaan nauttivat hyvästä musiikista, vauhdikkaasta liikunnasta ja hien virtaamisesta.

Latinosmix-treeneissä yhdistyy hyvä musiikki, tanssillisuus ja lihaskuntoharjoitteet.  Treeni on helppojen tanssiliikkeiden, aerobicin ja lihaskuntoharjoitusten sekoitus vauhdikkaan lattarimusiikin tahtiin. LatinosMix -treeni perustuu tiettyyn ohjelmaan, jota toistetaan 5-6 viikkoa. Askeleet tulevat tutuksi, ja voit heittäytyä täysillä musiikin vietäväksi.

Latinosmix-treeni sopii kaikille niille, jotka pitävät lattarimusiikista ja mukaansatempaavasta liikunnasta, mutta eivät halua päntätä askelkuviota. Treeni parantaa lihaskuntoa ja kimmoisuutta, kohentaa ryhtiä ja takaa timmin vartalon – ja takuulla polttaa kaloreita! Tunti sopii kaikille.

Latinosmix-treenin on kehittänyt fysioterapeutti-tanssinohjaaja Teija Hyvärinen. 

Dance&WorkOut

Oikotie huippukuntoon – Dance&WorkOut

Dance&WorkOut on uutuustunti, joka kohottaa kuntoa ja polttaa kaloreita tehokkaasti. Tunti on pituudeltaan 45 minuuttia, johon sisältyy pieni lämmittely, sykkeennosto-osioita, lihaskuntoharjoittelua sekä lyhyt jäähdyttely. Lyhyestä kestostaan huolimatta tunti vastaa tehossaan vähintään tunnin aerobista harjoittelua. Ja mikä parasta, treenin teho ei lopu siihen kun tunti loppuu, vaan keho jatkaa energian kuluttamista pitkään treenin jälkeen.

Tunnin askeleisto on sekoitus helppoja tanssillisia askeleita sekä aerobic -liikkeitä. Lihaskunto-osioissa käydään koko kroppa läpi monipuolisin ja varioitavin liikkein, joten myös tekemistä rajoittavia tekijöitä omaavat voivat treenata turvallisesti ja tehokkaasti, jokaiselle löytyy sopiva liike. Tärkeintä on pitää hyvä draivi päällä koko tunnin ajan. 

Tunti sopii myös kiireiselle liikkujalle, joka haluaa saada tuloksia nopeasti. Vähemmän kuntoillut aloittelija voi myös osallistua Dance&WorkOut –tunnille, vaativimmille liikkeille on aina olemassa vaihtoehtoliike, josta aloittelija voi oman vointinsa ja kuntonsa mukaan lähteä liikkeelle. Dance&WorkOut -tunti sopii treenejänsä vasta aloittavalle tai jo enemmän liikkuneelle, siis kaikille!

Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ilmoittautumista yms. varten, jotta tunti pääse alkamaan ajallaan.